Alen Islamović i vatromet za doček pravoslavne Nove godine u Prokuplju

1
U centru Prokuplja doček pravoslavne Nove godine uz Alena Islamovića; Foto: M. T.

Uz najavljeni veliki vatromet, Prokupčani će na gradskom Trgu topličkih junaka dočekati Novu godinu po julijanskom kalendaru uz hitove pevača zabavne muzike Alena Islamovića, a za čitavu organizaciju iz gradskog budžeta izdvojiće se oko 1,3 miliona dinara.

Iz Gradske uprave očekuju dobar provod za sve sugrađane koji odluče da “srpsku” Novu godinu dočekaju uz poznatog izvođača zabavne muzike

Program će u centru grada početi u 22 sata, kada će na binu izaći Islamović i sa njim će biti dočekana ponoć, a tada će početi i veliki vatromet kako bi svi prisutni što svečanije ušli u Novu godinu – kažu nadležni.

I ove, kao i prethodnih godina, novac opredeljen za plaćanje i organizaciju realizovaće prokupačke ustanove kulture – Kulturni centar Toplica i Dom kulture koji će podeliti troškove vatrometa i izvođača, dok će se bina sa ozvučenjem platiti iz budžeta Gradske uprave.

Tako će za nastup Alena Islamovića Kulturni centar Toplica platiti 650.000 dinara, za vatromet će Dom kulture izdvojiti 250.000, dok će binu sa 380.000 dinara finasirati Gradska uprava.

Zanimljivo je da su prvi put ove godine građani anketom na sajtu Prokuplja birali koga bi od estradnih umetnika želeli da ih zabavlja tokom obeležavanja pravoslavne Nove godine, a osim Islamovića koji je dobio najviše glasova, u konkurenciji su bili „Galija“, Jelene Kostov i Elona Hendriksa i Danice Krstić i Elona Hendriksa.

1 KOMENTAR

Pošalji komentar

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име