yazilimweb tasarim
Home / HRONIKA / Auto sleteo sa puta u okolini Prokuplja, 20-godišnji mladić životno ugrožen
Auto sleteo sa puta u okolini Prokuplja, 20-godišnji mladić životno ugrožen

Auto sleteo sa puta u okolini Prokuplja, 20-godišnji mladić životno ugrožen

U okolini Prokuplja jutros oko 4 sata dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je 20-godišnji vozač putničkog auta “oprl korsa” prokupačkih tablica zadobio teške telesne povrede, prebačen je u Univerzitetsko klinički centar Niš i lekari se bore za njegov život. Za sada je nepoznato kako je došlo do ove nezgode, ali se pretpostavlja da je nesrećni mladić verovatno usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu stranu i udario u betonsku ogradu, a zatim se vozilo prevrnulo na krov.

U automobilu su bila još 3 mladića, ali su oni prošli samo sa lakim telesnim povredama.  

Kako nam je potvrđeno u niškom Univerzutetsko kliničkom centru mladić A. S. iz okoline Prokuplja zadobio je teške telesne povrede, trenutno je na respiratoru i lekari se bora za njegov život.

Primljen je u stanju visoke životne ugroženosti i trenutno je priključen na respiratoru sa dominantnim povredama lica i glave. Mladić ima višestruki prelom kostiju lica i glave, krvarenje u mozgu i nagnječenje pluća. Lekari naše ustanove pokušavaju na sve načine da mu spase život, ali je za sada stanje neizvesno – rekli su u UKC Niš.

Inače, nezgoda se dogodila na ulazu u prokupačko selo Babin Potok u ranim jutarnjim satima, a ljudi u blizini čijih kuća se desila nezgoda kažu da ih je probudio jak udarac i škripa te da u tom trenutku nisu ni znali o čemu se radi.

Začuo sam jak udarac i odmah istrčao napolje. Auto je već bio na krovu, bilo je stravšno, unutra su bile 4 mlađe osobe. Svi sem vozača su bili svesni i uspeli su nekako da se izvuku iz auta, dok je on već tada bio u teškom stanju. Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć koja je zbrinula nesrećnog mladića i odvezla ga – kaže meštanin.

Iz policije se nisu zvanično oglašavali u vezi ove saobraćajne nezgode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top