yazilimweb tasarim
Home / MENI / Besplatna škola fudbala u okviru Sportskog centra u Prokuplju
Besplatna škola fudbala u okviru Sportskog centra u Prokuplju

Besplatna škola fudbala u okviru Sportskog centra u Prokuplju

Oko stotinak devojčica i dečaka uzrasta od 5 do 12 godina koji pohađaju Školu fudbala u okviru Sportskog centra Prokuplje, ove godine moći će da treniraju besplatno. U Sportskom centru kažu da na ovaj način žele da omoguće svakom detetu da trenira, bez obzira na finansijske mogućnosti roditelja, ali i da sport, a pre svega fudbal kao najpopularniji u Prokuplju učini dostupnim svima.

Škola fudbala pri prokupačkom Sportskom centru postoji od 2008. godine i dosadašnjim rezultatimA opravdava svoje postojanje, jer su iz nje ponikli mnogi prokupački fudbalski talenti, a ekipe Škole fudbala su učestvovale na mnogobrojnim turnirima širom Srbije i okruženja i donele Prokuplju veliki broj pehara i medalja.

Polaznici škole su redovni učesnici “Minimaksi”, “Ferplej”, “Ciciban” lige, kao i tradicionalnih turnira “Fudbal 8” u Kladovu, “Red Star kupa” u Nišu, “Maks kupa” u Staroj Pazovi,”Tura Trofeja UEFA lige šampionaI i mnogih drugih, sa veoma zapaženim rezultatima, što potvrđuje naša trofejna sala – rekao je trener Dejan Stojanović.

Škola fudbala od svog osnivanja do danas jedna je od najuspešnijih fudbalskih škola u gradu kroz koju godišnje prođe od 100 do 120 deteta, a veliki broj mališana i nakon navršenih 12 godina uspešno nastavi sportsku fudbalsku karijeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top