Dve saobraćajke u centru Prokuplja gotovo u isto vreme, nema povređenih (FOTO)

2

U centru Prokuplja, u razmaku od samo nekoliko minuta dogodile su se dve saobraćajne nezgode, prva u kojoj su se sudarilam dva automobila kod prokupačke Gradske apoteke, a samo 50-ak metara od tog mesta autobus niških tablica udario je u izlog jedne prehrambene prodavnice. Obe saobraćajke su se desile pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a iz policije za sada nismo uspeli da saznamo više detalja, osim što nam je potvrđeno da je u prvom slučaju došlo do kontakta 2 vozila i da u obe saobraćajke niko nije teže povređen.

Prema rečima očevidaca koji su se nešto posle 21 sat zatekli u samom centru Prokuplja na ulazu u pešačku zonu, do sudara dva automobila je došlo namerno kada je vozač jednog naleteo na drugo vozilo, a kako nezvanično saznajemo pre toga je došlo i do fizičkog obračuna.

Očevidci kažu da je došlo do tuče vozača iz jednog i drugog automobila i da su učesnici ovog incidenta privedeni, ali iz policije nismo mogli da dobijemo potvrdu za tu informaciju.

Gotovo istovremeno kada se desila ova, na samo 50-ak metara pod takođe nerazjašnjenim okolnostima autobus niških tablica je na ravnom delu puta udario u izlog jedne prehrambene radnje.

Policija vrši uviđaj koji će pokazati šta je uzrok i kako je došlo do ovih nezgoda u centru Prokuplja.

2 KOMENTARA

  1. Sve ozbiljniji kriminal u Prokuplju a policija neka kaznjava traktoriste koji idu da rade u polju i vozace koji ne vezu pojas. Sramota za citav sistem i drustvo , jure se kriminalci sipkama po Gradu.

Pošalji komentar

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име