Izabran predsednik Skupštine u Žitorađi, sutra izbor predsednika opštine

0

Konstitutivna sednica SO Žitorađe na kojoj je verifikovano 22 od ukupno 23 mandata odbornika i izabrano skupštinsko rukovodstvo, održana je danas uz poštovanje svih preventivnih mera zbog pandemije virusa korona.

Naprednjaci koji su u Žitorađi osvojili 21 od ukupno 23 odbornička mandata, sve skupštinske funkcionere su izabrali iz svojih redova, pa će u novom četvorogodišnjem sazivu funkciju predsednika Skupštine obavljati Nebojša Stevanović, a za njegovog zamenika izabran je Srđan Ninić.

Za sekretara Skupštine jednoglasno je izabrana Milena Jovanović, dok će njen zamenik biti Slavica Petrović, obe po zanimanju diplomirani pravnici. Lista “Aleksandar Vučić-za našu decu” osvojila je preko 82% glasova i tako ostvarila jedan od najboljih rezultata koji je ikada neka stranka osvojila u Toplici. To nas samo još više obavezuje da vrednije radimo i opravdamo veliko poverenje koje su nam građani ukazali. – kažu u Žitorađi.

Već za sutra u 12 sati zakazana je druga sednica SO, na kojoj će biti konstituisani izvršni organi i izabran predsednik opštine u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Pošalji komentar

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име