Izabrani najbolji sportisti Prokuplja u 2021. godini

0
Prokupčani dva puta poraženi u Banja Luci, čeka ih težak posao do početka prvenstva; Foto: M. M.

U godini na izmaku za najboljeg sportistu Prokuplja izabran je Ljubomir Janićijević, kapiten Rukometnog klubaTopličanin, dok je za najbolju sportistkinju grada izabrana Anđela Milovanović iz Ženskog rukometnog kluba Topličanin. Najbolji klub je Muški odbojkaški klub Topličanin 97, nauspešniji trener Predrag Mladenović iz Gimnastičkog kluba Topličanin, dok je nagrada za životno delo u oblasti sporta ove godine pripala legendi Košarkaškog kluba Vladimiru Popoviću.

Komisija za za izbor sportiste Prokuplja, koja je sve odluke donela jednoglasno, za najboljeg pionira izabrala je Uroša Grujića, prvaka Srbije i člana Gimnastičkog kluba Topličanin dok je najuspešnija pionirka Jana Milošević iz Ženskog rukometnog kluba Topličanin.

Najbolji kadet za 2021. godinu je Dario Jovanović iz Rukometnog kluba Topličanin a kadetkinja Lana Tijanić iz Karate kluba Topličanin.

U konkurenciji juniora nagrada ide u ruke Momira Savića iz Omladinskog fudbalskog kluba Topličanin, najbolja juniorka je Lana Mladenović iz Karate kluba Topličanin, dok je specijalno priznanje za izuzetne rezultate u 2021. godini pripalo Andriji Gubijanu, članu Karate kluba Topličanin.

Komisija je dodelila priznanje Bratislavu Dunjiću, potpredsedniku Rukometnog kluba Topličanin za doprinos razvoju sporta u ovoj godini kao i zahvalnice najmlađim perspektivnim sportistima – kaže se u obrazloženju komisije.

Dodela nagrada i priznanja obaviće se 28. decembra od 17 sati u jednom prokupačkom restoranu, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Pošalji komentar

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име