yazilimweb tasarim
Home / HRONIKA / Oporavlja se žena iz Prokuplja na koju je juče pucao bivši suprug
Oporavlja se žena iz Prokuplja na koju je juče pucao bivši suprug

Oporavlja se žena iz Prokuplja na koju je juče pucao bivši suprug

I. R. iz Prokuplja koja je juče primljena u Univerzitetsko klinički centar u Nišu nakon što je na nju iz pištolja više hitaca ispalio bivši nevenčani suprug, a potom i izvršio samoubistvo, oseća se dobro i prema informacijama iz ove ustanove vitalna je i za sada van životne opasnosti. U prokupačkom tužilaštvu još nemaju informaciju iz čijeg oružja je pucao preminuli Z. B, koji je i pored teških povreda glave, neko vreme nakon prijema u UKC davao znake života, ali i pored svih napora lekari nisu uspeli da ga spasu.

U UKC Niš kažu da je pacijentkinja stabilnih vitalnih parametara i za sada nije bilo nikakvih hiruških intervencija.

Pacijentkinja je smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju. Izvučena joj je krv iz grudnog koša, takozvana torakalna drenaža. Njeno stanje se prati i za sada oporavak teče uspešno – kažu u UKC.

U prokupačkom tužilaštvu još nema novih detalja o okolnostima, kažu da će se više znati nakon što se povređena I. R. oporavi i bude saslušana.

Još nisu dobili izveštaj policije iz čijeg oružja je pucano, a jedino što se zna jeste da je pištolj pronađen pored tela Z. B. imao serijski broj, tako da će naknadna analiza utvrditi vlasnika.

Inače, događaj koji je uznemirio Prokupčane desio se juče u ranim jutarnjim satima na samo 20-ak metara od zgrade policije i odmah preko puta suda i Gradske kuće u Prokuplju gde je I. R. bila zaposlena.

Z. B. je u svom autu čekao da I. R. izađe iz svog vozila i u tom trenutku zapucao ispalivši nekoliko hitaca u nju, a nakon toga je pucao sebi u glavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top