Praznično radno vreme za Dan primirja

0

Dežurstva u Domu zdravlja, praznično radno vreme Apoteke Prokuplje, besplatan parking, očekuju stanovnike Prokuplja u sredu, 11. novembra, kada se obeležava državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Glavna pošta u centru Prokuplja u Jug Bogdanovoj ulici dežuraće od 8 do 15 sati, a po sistemu prazničnog dežurstva svoje smene prilagodiće Apoteka Prokuplje, Dom zdravlja i Opšta Bolnica u ovom gradu.

U Domu zdravlja u Prokuplju radiće službe Opšte prakse i Odeljenje pedijatrije od 7 do 19 sati, Kovid ambulanta je otvorena od 7 do 20, dok će dok Hitna služba ove ustanove dežurati kao i svakog dana tokom svih 24 sata.

Gradska apoteka u centru Prokuplja radiće u vremenu od 7 do 21 sat, dok će apoteka Sveti Prokopije na izlazu iz Prokuplja u pravcu Niša dežurati od 7 do 15 sati. Objekti Apoteke Prokuplje u Kuršumliji i Blacu biće otvoreni od 7 do 20, dok će objekat u Žitorađi raditi od 7 do 15 sati.

U Opštoj bolnici „dr Aleksa Savić“ u Prokuplju rad će biti organizovan u svim bolničkim odeljenjima po sistemu dežurstva ili pripravnosti.

Pošalji komentar

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име