Predstava „Pola, pola“ u prokupačkom Domu kulture

0

Kakve greške roditelji prave ako se ne posvete deci na pravi način prilikom svojih nesuglasica i kako ih zaštititi u takvim situacijama, tema je predstave koju je režirala Tijana Petrović po tekstu Milene Bogavac, koju će Prokupčani moći da vide u četvrtak, 9. decembra, od 19:30 u sali Doma kulture. Cena karte je 200 dinara.

Predstavu su pripremili glumci amateri, najstariji polaznici Škole glume prokupačkog pozorišta „Hranislav Dragutinović“, a odigrava se u sklopu kampanje “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”.

U ovoj predstavi igraju mlade nade prokupačkog pozorišta i zadovoljstvo svih nas zbog toga je još veće. Pokušali smo da ukažemo na činjenicu da porodični problemi supružnika mogu dovesti do pogrešnih odluka i decu u situaciji da biraju između dva roditelja – kaže Tijana Petrović, režiser.

Osim ove prestave, prokupački Dom kulture je sa svojim najmlađim polaznicima Škole glume pripremio novogodišnju predstavu, koja će premijerno biti na repertoaru krajem godine, a aktivnosti ove ustanove će se završiti organizacijom koncerta u čast obeležavanja stogodišnjice KUD „Abrašević“.

Pošalji komentar

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име