yazilimweb tasarim
Home / HRONIKA / Preminuo muškarac koji je jutros u Prokuplju pucao na bivšu suprugu, žena stabilno i nalazi se u niškom UKC
Preminuo muškarac koji je jutros u Prokuplju pucao na bivšu suprugu, žena stabilno i nalazi se u niškom UKC

Preminuo muškarac koji je jutros u Prokuplju pucao na bivšu suprugu, žena stabilno i nalazi se u niškom UKC

Lekari niškog Univerzitetskog kliničkog centra nisu uspeli da se izbore za život 53-godišnjeg muškarca Z. B. iz Prokuplja koji je jutros oko 7.40 ispalio nekoliko hitaca u pravcu bivše nevenčane supruge 45-godišnje I. R. a zatim pucao sebi u glavu. U tužilaštvu ne mogu da iznose više detalja, ali kažu da je uviđaj završen i da će se narednih dana znati nešto više o ovom slučaju koji je uznemirio Prokupčane.

U Univerzitetskom kliničkom centru Niš kažu da je I. R. primljena sa povredama grudnog koša i krvarenja.

Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju od strane torakalnog hirurga. Dijagnostika je u toku, a nakon toga će biti zadržana na dalje lečenje. Ona je na kiseoniku, svesna i trenutno je stabilnih vitalnih parametara – kažu u UKC Niš. 

Dodaju da je pedesetrogodisnjak Z. B. primljen sa prostrelnom povredom glave i da mu je izolovana povreda mozga, te da je u momentu prijema bio bez svesti, intubiran je ali je nakon oko sat vremena podlegao povredama.

U tužilaštvu ono što mogu da kažu za sada je da je Z. B. sačekao jutros oko 7.40 bivšu suprugu i u trenutku dok je izlazila iz automobila ispalio nekoliko hitaca u pravcu nje, a nakon toga pucao sebi u glavu. 

Na licu mesta pored tela Z. B. pronađen je pištolj, ali u tužilaštvu za sada nisu mogli da kažu da li je oružje bilo registrovano na njegovo ime. Ono sto se zna je da pronađen pištolj ima serijski broj pa će se naknadno utvrditi u čijem je vlasništvu.

Inače, pucnjava koja je uznemirila Prokupčane u ranim jutarnjim satima dogodila se na samo dvadesetak metara od policijske stanice i na trotoaru između zgrade suda i Gradske kuće u Prokuplju, gde je I. R. bila zaposlena.

Dok je trajao uviđaj, ulica je bila potpuno zatvorena za saobraćaj, a očevici kažu da su se čula najmanje 3 hica najverovatnije iz pištolja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top