yazilimweb tasarim
Home / DRUŠTVO / Bazen u Prokuplju se otvara od 10. juna
Bazen u Prokuplju se otvara od 10. juna

Bazen u Prokuplju se otvara od 10. juna

Ukoliko epidemiološke mere zbog pandemije virusa korona dozvole, gradski bazen počeće da radi, kako je planirano, od 10. juna. Iako se još ne zna tačna cena ulaznica, nadležni kažu da se verovatno neće menjati u odnosu na prethodne godine, pa će odrasli ulaz plaćati 100, a deca 50 dinara.

Direktor Sportskog centra Prokuplje Živan Vladimirović kaže da su na bazenu počeli radovi na rekonstrukciji i sanaciji korita bazena, a biće uređen i prostor oko kupališta.

Krenuli smo sa sređivanjem zelenih površina, a planirana je i sanacija korita bazena. Mašinska postrojenja će biti pripremljena za početak sezone, a ono što je najvažnije, hlorinator će biti baždaren i na taj način će se obezbediti potpuna ispravnost vode za kupanje. Nadam se da će nas vremenske prilike poslužiti i da će bazen biti otvoren u planiranom roku – rekao je Vladimirović.

Dodaje da će se posebno obratiti pažnju na prevenciji i sprovođenju mera zaštite, a pre svega na redovnoj kontroli kvaliteta i ispravnosti vode, koju će proveravati Institut za javno zdravlje u Nišu, kako bi kupači bili potpuno bezbedni, a Gradski bazen će, kao i svake godine, omogućiti posetiocima raznovrsne sportske i zabavne sadržaje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top