yazilimweb tasarim
Home / HRONIKA / Usred dana opljačkana zlatara u Prokuplju, lopovi pobegli na motoru
Usred dana opljačkana zlatara u Prokuplju, lopovi pobegli na motoru

Usred dana opljačkana zlatara u Prokuplju, lopovi pobegli na motoru

Za sada nepoznate osobe opljačkale su privatnu zlataru u glavnoj prokupačkoj ulici Ratka Pavlovića, u subotu oko 13:30 sati kada je u Prokuplju pijačni dan i veliki broj građana na ulici. Kako saznajemo u Osnovnom tužilaštvu, još se traga za najverovatnije dvojicom počinilaca koji su do zlatarske radnje stigli na motoru, ušli i uz pretnju prodavačici suzavcem pokupili zlato, a zatim se istim motorom udaljili u nepoznatom pravcu.

U tužilaštvu još ne znaju kolika je vrednost ukradenog zlata jer je vlasnik u izolaciji zbog korone, kažu da će se to znati nakon popisa koji sledi, ali je sve iznenadio način i vreme izvršenja ovog krivičnog dela koje se dogodilo kada je mnogo ljudi na ulicama u tom delu grada.

Ono što možemo reći je da su uzeti snimci sigurnosnih kamera i da se radi na prikupljanju svih dokaza i policija intenzivno traga za počiniocima. Pljačkaši su stigli na motoru, ušli su u zlataru i uz pretnju suzavcem, koji na sreću nije korišćen, pokupili određenu količinu zlata i nakita koja se nalazila u lokalu. Osim prodavačice, u radnji je u tom trenutku bila još jedna ženska osoba, a nakon što su pokupili ukradenu robu ponovo su seli na motor i otišli u nepoznatom pravcu – saznajemo u tužilaštvu.

Kažu da se sve odigralo brzo i da za sada nema informacije da li su lopovi imali kod sebe sem suzavca i drugo oružje.

U policiji se još nisu oglašavali o ovom događaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top