yazilimweb tasarim
Home / KURŠUMLIJA / Vidiću treći mandat na čelu Opštine Kuršumlija, u koaliciji SNS i SPS
Vidiću treći mandat na čelu Opštine Kuršumlija, u koaliciji SNS i SPS

Vidiću treći mandat na čelu Opštine Kuršumlija, u koaliciji SNS i SPS

Dosadašnji predsednik Opštine Kuršumlija Radoljub Vidić (SNS) izabran je po treći put za prvog čoveka lokalne vlasti u ovoj opštini. Njegov zamenik biće Vojimir Čarapić (SNS), dosadašnji direktor JPKD Toplica. Za sve predložene kandidate glasali su odbornici SNS, SPS i Metle, dok dbornici SRS i GG “Spasimo Kuršumliju”, nisu glasali.

Izborom zamenika predsednika Skupštine Filipa Filipovića i Andrijane Ristović za članove Opštinskog veća iz redova SPS-a, vlast u kuršumlijskoj opštini će činiti koalicija SNS sa 17 i SPS sa 4 odbornika, a u Skupštini, koja ima 25 odborničkih mesta, u narednom mandatu biće i pokret “Metla” sa 2 i po jedog predstavnika imaće SRS i GG “Spasimo Kuršumliju”.

Na današnjoj konstitutivnoj sednici za predsednika Skupštine izabran je Dejan Lović (SNS), dok je za zamenika izabran Filip Filipović (SPS). Za sekretara je izabrana Maja Milijanović, a na današnjoj sednici izabran je i v.d. direktora JPKD Toplica Draško Gvozdenović.

Tokom sednice su izabrani i funkcioneri i članovi Opštinskog veća – na predlog naprednjaka Zlatko Veljović, Dejan Bojović, Srđan Milenković, Biljana Petrović, Vladimir Cvetković, Zorica Anastasijević i Andrijana Ristović, kadar socijalista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top