yazilimweb tasarim
Home / BLACE / Zlatan Miljković novi načelnik Topličkog okruga
Zlatan Miljković novi načelnik Topličkog okruga

Zlatan Miljković novi načelnik Topličkog okruga

Dosadašnji direktor Apoteke Prokuplje Zlatan Miljković rešenjem Vlade Srbije koje je potpisala premijerka Ana Brnabić od 13. avgusta ove godine postavljen je za načelnika Topličkog okruga. On je na toj funkciji zamenio Milana Aranđelovića koji je prošle nedelje podneo ostavku iz ličnih razloga, a danas je izabran za gradonačelnika Prokuplja.

Miljković je funkciju direktora Apoteke obavlja od decembra 2013. godine, a pored Gradske Apoteke u centru grada ova ustanova u svom sastavu ima još nekoliko objekata u Prokuplju, Žitorađi, Blacu i Kuršumliji.

Novu funkciju kaže da će obavljati savesno i pokušati da na efikasan način usklađuje rad okružnih i područnih jedinica.

Trudiću se da u određenoj meri budem spona između grada Prokuplja i ostalih opština u Toplici sa jedne i ministarstava sa druge strane. Želim da se ovaj kraj ekonomski i infrastrukturno sve više razvija – kratko je prokomentarisao Miljković svoj izbor.

Inače, sada već bivši načelnik i aktuelni gradonačelnik Prokuplja Milan Arađelović je za načelnika Topličkog okruga je postavljen aprila 2018. godine, a pre funkcije načelnika bio je član Opštinskog veća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top